Warning: Use of undefined constant template_directory - assumed 'template_directory' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/rarm0401/public_html/woodworking.ro/blog/wp-content/themes/unsleepable/page.php on line 7

Despre noi

 

 

.

Ani de zile am "devorat" site-urile "de dincolo" având ca subiect lemnul, metalul şi uneltele pentru prelucrarea lor. În tot acest timp mă întrebam retoric "pe când şi la noi aşa ceva?!"…

De ceva timp, însă, nu mă mai întreb! Am înţeles că nimic nu se întâmplă de la sine şi că trebuie să pun frumos la treabă mânuţele proprietate personală!

Ce am început cu blogul personal vreau să duc mai departe cu acest nou blog.

De data asta nu mai sunt singur, însă! Cu această ocazie le urez înca o dată "bun venit" prietenilor mei care au acceptat cu amabilitate rolurile de autori:

 

 

.

 

.

Învăţăcel al clipurilor de pe YouTube şi-al tâmplarobloggerilor anglosaxoni, mă simt încă bizar în compania părţii din limba română care se ocupă cu tâmplăria şi depun eforturi supraomeneşti pentru a scrie cepuri în loc de tenoane, cozi de rândunică în loc de dovetailuri. Dacă întâlniţi prin vreo postare barbarisme de genul jointer în loc de gealău, crosscut în loc de tăiere transversală şi bevel în loc de cum s-o zice în română la bevel, eu sunt ăla, fapt pentru care îmi fac mea culpa.

 

 

.

 

.

Cu ceva timp în urmă am fost nevoit să achiziţionez o serie de unelte pentru renovarea unei case. De aici a pornit călătoria mea în domeniul lemnului, descoperind pe zi ce trece frumuseţea şi căldura acestuia, dar şi poezia uneltelor de mână. Astfel, mi-am încropit un mic atelier unde să ma bucur de lucrul cu lemnul. De curând am creat şi un blog: www.workbench-notes.blogspot.com unde să fac cunoscute tehnici şi unelte din tâmplărie care îmi aduc mie atâta bucurie. Nădăjduiesc ca şi alţii vor prinde gustul acestei îndeletniciri şi vor avea parte de aceleaşi sentimente!

 

 

 

VN:F [1.9.1_1087]
Rating: 9.0/10 (39 votes cast)
Despre noi, 9.0 out of 10 based on 39 ratings